juffendag 2018

Juffendag 15 juni
Op vrijdag 15 juni hadden wij de juffendag.
We gingen als verrassing naar de kinderboerderij Kokiezier in Doetinchem.
We begonnen s' morgens in de kring voor de juf verjaardagsliedjes te zingen en natuurlijk heeft de juf op het digibord 53 kaarsjes uitgeblazen (met de muis) en zagen we de ballonnen verschijnen en hoorden we het lang zal ze leven lied. Dit zongen we met z'n allen mee!
Daarna vertrokken we naar Kokiezier. We werden daar hartelijk ontvangen door Gea. Zij vertelde in het kort wat we op deze kinderboerderij konden zien o.a:  welke spelletjes we konden spelen, dat we op verschillende voertuigen mochten rijden en natuurlijk zijn daar verschillende dieren die we mochten voeren en aaien , waarbij wel enkele regels en afspraken werden gemaakt. Het voer kregen we daar. Super!
De ouders kregen een kop koffie / thee met koek en de kinderen kregen een pakje drinken met chips. Tegen 11.15 uur gingen we terug naar De Klimpaal en kregen een broodje knakworst. Daarna werd door enkele kinderen het prachtige kadobon van Rituals overhandigd en daar is de juf heel blij mee. Om 12.15 uur overhandigde de juf een zakje snoep die we om onze nek konden hangen / of opeten.
Wat hebben de kinderen, de juf en de ouders genoten.
Ouders bedankt voor het rijden. Super!



Media
  • 20180615_104818.jpg
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT